Precis som vi sticker ut och springer i skogen, spelar fotboll eller går till gymmet för att träna våra kroppar, tycker vi att det är viktigt att träna våra inre förmågor. Det hjälper oss bland annat att hålla igång minnet, motivera oss, öka vår förmåga till förståelse för andra och hantera stress.
 
Inom idrotten tränar en 80% och spelar match 20% av tiden, men hur ser det ut i arbetslivet? Dagligen ställs vi inför skarpa lägen där krav och resultat kräver arbetssituationen. Möjligheter till utveckling läggs åt sidan och istället får brådskande ”to do’s” styra. Nya vanor, beteenden och utvecklad kompetens kräver träning och åter träning.
Vår träning innehåller övningar, reflektioner, modeller och metoder som har till syfte att utveckla dina förmågor. T.ex din förmåga att kommunicera, leda dig själv och andra, öka din motivation och vässa din tankeförmåga.
 
På Varma Kök Skillebyholm/Järna kommer vi från och med den 14 januari varje måndag hålla effektiva kompetensträningspass tillsammans med soppan. Du står för lunchen – och vi för träningen. Passet är 20-30 minuter långt och du tränar medan du äter. Luncherna är ett samarbete mellan Kompus Kompetensträning AB, Varma Sverige AB och oss.
Vill du ha ett längre pass, kommer vi hålla en och en halvtimmes träningspass varje måndag 15.00-16.30 också det på Varma Kök Skillebyholm. Precis som när du tränar på gym kommer du att kunna betala för ”dropinpass” eller köpa ett terminskort.
 
Skulle du vilja att vi kommer till din arbetsplats och håller liknande träningspass – hör gärna av dig till oss. Vi har utvecklat 20 olika träningspass, fyra stycken för var och en av följande områden:
 
• Kommunikationsträning
• Ledarskapsträning
• Motivationsträning
• Framgångsrika beteenden 
• Hjärnkraft/Tanketräning
Stäng
© Copyright 2018 Carlbom & Davers
Stäng